Contact

  • Email Address:

One-Line Bio

Mor til to vakre sønner, gift med en fantastisk mann, datter til de beste foreldrene i verden, søster til fire fine brødre, og Stipendiat ved NTNU!

Biography

Jeg elsker å bære mine barn, og jeg elsker å kikke på forskjellige bære-anretninger, og prøve så mange som mulig!

Det å få bære barna mine har vært helt fantastisk, og har gitt oss alle sammen så mye nærhet og trygghet! Jeg har sluppet å konstant kikke ned i en vogn for å se om babyen min var varm, våt, redd, kald etc. De har begge to vært ved hjertet og halsgropen min siden de var født.

Vogn har vi brukt lite av, spesielt på sommeren, men på vinteren bruker vi den på tur, da vi er litt redde for å skli mens vi bærer barna våre!

Jeg har til nå prøvd 8 forskjellige typer og merker ringslynger (NoJo, BSBS, Soulbaby NYC, CDXbaby, Zolowear, Oopa, Premaxx og Maja Wrap), en MeiTai (Colibribaby), 5 poucher/poser (Zolowear, Lucky Baby, Eesti og Hotsling vanlig og fleece) og mange bæresjal (EllaRoo, Didymos, Storchenwiege, Easycare, Gypsymama mfl).

Mange av disse har jeg solgt videre - ikke fordi jeg ikke har likt de, men fordi jeg har villet prøve noe nytt, og økonomien tilsier ikke at jeg kan eie alt!

Om det er NOE du vil vite om bæring og ringslynger, så send meg en mail, eller gå inn på Bærehjelpen sine hjemmesider www.tettinntil.com hvor de mange av Norges bærere tilbringer tid;)

Takk for interessen!

Interests

Babywearing og familien min er #1 alltid, strikking, fotografering, reising i inn- og utland!